Under står det litt om kattene i oppdrettet vårt. Dette er flotte sibirkatter med litt variasjon i personlighet og eksteriør. Friske og gode katter. De vil i stor grad danne grunnlaget for vårt oppdrett de kommende årene.

Foto:Christopher Skrondal Engan

CH FI*Amurin Peleg

Født: 13.05.2018

Farge: SIB ny 09 22, brungoldentabby

Far: FI*Raitamäen Benjamin

Mor: FI*Amurin Zippora

Stamtavle


2xBIV, 3xNOM, 1xBIS


Avlsgutt fra det finske oppdrettet Amurin og Tessaliina Rissanen. En utrolig kosete, stor og flott gutt. Han har et nydelig tabbymønster og en vakker golden farge. Han har virkelig utviklet seg til å bli en nydelig hannkatt! Han er til nå far til 3  kull. Han venter to kull i mai-21 . Et med vår (N) Carillocat Weird Queen og et med Siberikos, Kristin Bolme sin (N) Keylakatt Mille.

2
3
1

(N) Siberikos Alamos

Født: 14.11.2017

Farge: SIB n 09 24, brunspottet - hvit


Far: (N) Nordskjæret's Uzzi

Mor: (N) Siberikos PrimaDonna

Stamtavle


5xBIV, 8xNOM

Vår første avlsgutt. Han er tøff og trygg, veldig kosete og har en skikkelig duremotor når han koser. Han er far til vårt B- og E-kull, i tillegg til at 5 andre dater har resultert i noen vidunderlig små i andre oppdrett. Han er nå kastrert og og er om mulig enda mer kosete og god enn før. 

Istoma Onix Gloria*RU

Født: 18.10.2017

Farge: SIB ny 09 22, brungoldentabby - hvit


Far: Azar Onix Gloria*RU

Mor: Xenia Onix Gloria*RU

StamtavleDenne jenta fikk vi den glede av å hente fra Marina Udimova og Onix Gloria i Moskva. Hun er en dame som vet hva hun vil og hun er kosete og snill. Hun er mor til vårt B-, C- og E-kull. Hun blomstrer når hun er drektig og er en fantastisk mor. Nå er hun kastrert og er dronning i sitt nye hjem hos en veldig fin familie.

IMG_20190523_130817-01-02
istoma 1

(NO) Dronningbergets Alinea Spring

Født: 02.06.2018

Farge: SIB n 09 22, bruntabby - hvit


Far: NO*Heggdalkatten Iggy Nikivich

Mor: (N) Siberikos Raymona

Stamtavle


2xBIV, 2xNOM

Avlsjente fra vårt første kull. "Lina". Hun er mor til vård D-kull. I tillegg har hun gitt et fint kull til Siberikos,  Nå er hun kastrert og skal leve godt som kosekatt.

(N) CarilloCat Weird Queen

Født: 12.02.2019

Farge: SIB f 09 22, skilpaddetabby - hvit


Far: IC (RU) Rossity Tristan

Mor: IC (N) CarilloCat Weird Rumours

StamtavleWeird Queen er ei nydelig jente med mye energi. Hengiven og tillitsfull fra første dag hos oss. Hun er den padden jeg har drømt om og vil etter hvert kunne gi oss kattunger med litt andre farger enn det vi har avlet frem til nå. Hun venter sitt første kull i mai-21 sammen CH FI*Amurin Peleg.

CH (N) Siberikos Raymona

Født: 31.10.2014

Farge: SIB n 09 22, bruntabby - hvit


Far: IC (RU) Rossity Casimir

Mor: CH (RU) Zhdana Manchzhury

Stamtavle


2xBIV, 4xNOM, 1xBIS

Siberikos Raymona, eller Kosi som hun heter hjemme, er en selvsikker og bestemt dame. Hun er kosete når det passer henne og veldig knyttet til gutten sin, Aleksander. Hun er sjefen i den lille kattegjengen vår. Kosi er snill og god og en veldig flink mamma. Hun er mor til A-kullet vårt. 

Hun er nå kastrert. 

CH (N) Siberikos Ynde

Født: 09.03.2017

Farge: SIB ny 09 22, brungoldentabby - hvit


Far: (N) CarilloCat Gold Fever

Mor: (N) Siberikos Raymona

Stamtavle


8xBIV, 10xNOM, 3xBIS

Ex1, BIV og NOM på World Winner Show 2017

Denne damen er datteren til (N) Siberikos Raymona. Hun er en veldig morsom dame. Vakker og vet det godt selv. Trygg og glad. Trives på tur og liker å bade. Hun har vært med på utstilling mange ganger og har oppnådd strålende resultater. En liten diva og gledesspreder på alle måter.Hun er nå kastrert og vil vises som kastrat på utstillig fremover. Det ser vi frem til.